Velkommen

Vårens favoritter i vognen

1436

Finn dine favoritter!

Vår/sommer i barnevognen

Noe av det beste med våren er å legge bort alt vinterutstyr og ta frem det lette, luftige og fargerike for våren. Dette gjelder også utstyret til barnevognen. Og vi elsker å se de vårlige vognene trille rundt på tørr asfalt langs grøftekanter med hestehov. Vi lager derfor produkter som både skal gi deg, baby og barnevognen vårfølelse, men som også skal være komfortabelt og tilpasset sesongen for din baby.



Vårpose

Lyng

Vinterposene legges bort og frem kommer vårposer. Lyng vognpose er blitt en bestselger når det kommer til poser tilpasset vår, sommer og høst. Den er nøye tilpasset vår med akkurat passe isolasjon, pluss at den puster. Med et noe ustabilt vær her i det nordiske klimaet er det også nødvendig at den er vindtett og med en vannsøyle på 3000mm. Og ikke minst kommer den i alle vårens herlige farger! Her finner du garantert en favoritt.

KLIKK HER FOR LYNG VÅRPOSE


Spire

Spire er vår nyeste vårpose og er en erstatter for Lite+. Spire er kåret til Best i test på vårposer hos Foreldresiden.no. Den er helt tynn og er supergod for varme sommerdager i vognen. Spire er vindtett, har en vannsøyle på 3000mm og god pusteevne. Den har et quiltet mønster i ytterstoffet og en lys grå innside. Kommer med forlengerdel og i mange herlige farger. Spire har fått navnet sitt både fordi den hører til årstiden hvor det spirer ute, men også fordi den er perfekt for deg som har en spire i magen.

KLIKK HER FOR SPIRE VÅRPOSE



Bilstolpose

Vi har selvfølgelig også en vårpose for bilturer. Lyng bilstolpose er vårt nyeste innslag. Den er laget i samme materialer som Lyng vårpose, men er tilpasset bruk i bilstol. En bilstolpose er anbefalt fordi du helst skal ha minst mulig ekstra klær på barn, dette for å få festet selene riktig og godt inn mot kroppen. En bilstolpose lukker utenpå baby og seler. Samtidig gir den enkelt muligheten til å kjøle ned baby ved å åpne posen underveis på bilturen, uten å måtte av med seler eller ta baby ut av stolen. Våre bilstolposer er spesielt tilpasset bruk i bil ved å ha en glidelås som er non-lock. Det vil si at den ikke låser seg, men glir enkelt opp ved å dra hver side av posen fra hverandre. Dette er gjort som en sikkerhetsfunksjon dersom man trenger å komme seg kjapt ut av bilen.

Bilstolposen passer også i barnevogn og er helt super i sykkelvogn.

KLIKK HER FOR LYNG BILSTOLPOSE



Minimizer sittepute

Et av våre aller mest populær produkt gjennom hele året, men spesielt til vår/sommer er sitteputen Minimizer. Den er laget i memory foam og er supermyk. Kan brukes både i og under vognposen, alt etter hva som passer ditt barn og din vogn best. Den er også bedre enn de fleste vogner å ha mot huden på baby. Så det å bruke denne i vognen også helt uten vognpose og i lette klær gir ekstra komfort. Ellers kan også Minimizeren brukes i bag på vognen når baby er liten. Gjør det lunere og unngår at det er så mye rom å bikke frem og tilbake på når man triller over humper. Spesielt god er den når barnet skal begynne å lære seg og sitte, den gir god støtte til hode, nakke, rygg og rundt setepartiet. Dette er altså en pute som kan brukes helt fra nyfødt og ut vognperioden. Hodeputen kan også tas av etter behov. Og så klart finner du også Minimizeren i mange nydelige farger som kan freshe opp en hver vogn.

KLIKK HER FOR MINIMIZER



Air Inlay vogn- og bilstolinnlegg

For de varmere dagene har vi et vogninnlegg som heter Air Inlay. Dette er laget i tykk air mesh og puster super godt. Det sirkulerer luften rundt barnet og er med på å unngå en klam rygg. Air Inlay får du i to størrelser tilpasset vogn og bilstol. Perfekt for kjøretur eller trilletur på varme dager. Et Air Inlay beskytter også vognen eller bilstolen mot søl og fukt, og er enkel å vaske. 

KLIKK HER FOR AIR INLAY


Cool Pad kjøleinnlegg

Skulle du ønske å ha noe som kjøler under baby i vognen har vi Cool Pad. Det er et innlegg tilpasset for å feste på Easygrow Air Inlay i vogn eller bilstol. Cool Paden er noe nytt og innovativt innen barneutstyr. Den er laget av et faseendringsmaterial med Outlast teknologi. På innsiden av Cool Paden ligger det små kapsler som trekker til seg overflødig varme. Dette gir en kjølende komfort. Skulle det bli kaldt igjen hos barnet vil kapslene gi den lagrede varmen tilbake. Cool Paden må oppbevares på et kjølig sted før bruk for å gi effekt. Og etter en stund i bruk må den «reloades» igjen ved å legge den på et kjølig/temperert sted.

KLIKK HER FOR COOL PAD



Værbeskyttelse for barnevogn

Andre produkter som beskytter baby og barnevogn mot vær har vi selvfølgelig også. Solskjerm, myggnett og regntrekk er ting som kan være fint å ha tilgjengelig gjennom vår og sommer. Alt er laget universalt for å passe alle vognmerker og vogntyper som bagvogn, sportsvogn, tvillingvogner og triller. 

KLIKK HER FOR REGNTREKK

KLIKK HER FOR MYGGNETT OG SOLSKJERM

   

Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

Settings