Velkommen

3 fordeler med Easygrow madrassbeskytter

1508

Perfekt for bleieslutt og sengevætere

En madrassbeskytter er et viktig tilbehør i sengen hos mange babyer og barn. Den vil beskytte madrassen i sengen mot all type væske, slik som tisseuhell, søl av flaske, svette, gulp og andre uhell som kan skje. Trenger dette ned i madrassen vil den bli skitten og de er ofte vanskeligere å rengjøre.

En madrassbeskytter fungerer som en barriere mellom barnet og madrassen, og hindrer fuktighet og smuss i å trenge gjennom til madrassen. Fukt i madrassen vil også kunne bygges opp til bakterier og skape allergier hos barnet. Madrassbeskytteren kan forlenge levetiden til madrassen og bidra til en hygienisk og sunn soveplass for barnet. Madrassbeskyttere er tilgjengelige i ulike størrelser, og kan enkelt vaskes i maskin.

Her er 3 gode grunner til å bruke Easygrow Luftig overmadrass som beskytter i sengen til ditt barn:

1. Vanntett: Vår madrassbeskytter har et vanntett materiale i bunn som beskytter madrassen under mot lekkasjer og søl. Dette hindrer at bakterier bygger seg opp i madrassen, og bidrar til å holde den ren og hygienisk, og forlenger levetiden på madrassen.

2. Pusteevne: Vår madrassbeskytter har en overflate i air mesh som gir ekstra god pusteevne. Dette bidrar til at babyen kan sove komfortabelt uten å bli for varm eller svett, og hindrer irritasjon og ubehag.

3. Enkel å vaske: Madrassbeskytteren tas av og på med strikk i hvert hjørne på madrassen. Den er enkel å vaske og kan vaskes i maskin. Dette gjør det lettere å holde babyens seng ren og frisk.

Vår madrassbeskytter heter Easygrow Luftig overmadrass og finnes i størrelsene 40x90, 60x120 og 70x140.

FINN DEN HER

Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

Settings